Yeniden Refah Partisi Muş Il Başkanı Kerem şen Ve Yönetim Kurulu...

Yeniden Refah Partisi Muş Il Başkanı Kerem şen Ve Yönetim Kurulu üyeleri, Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular.

yeniden refah partisi muş il başkanı kerem şen ve yönetim kurulu üyeleri, muş il müftüsü ibrahim halil demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

05 Eylül 2022 - 18:30

Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cihat Ardil, İrfan Çelik ve Mehmet Nuri Ekinci, Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen, Muş Müftüsü olarak atanan İbrahim Halil Demir'e görevinin hayırlı olmasını, Diyanet İşleri Başkanlığı gibi güzide bir kurumun şubesi olan Muş İl Müftülüğünü, daha ileri götürmek için elinizden geleni yapacağınızı biliyorum. Rabbim yolunuzu açık etsin dedi.

İbrahim Halil Demir’de kendilerini ziyaret eden, Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen ve Yönetim Kurulu üyelerine nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen'in, İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'e kitap hediye etmesi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı