Yozgat’de Akdağmadeni’ne Hediye Yağmuru

Yozgat'de Akdağmadeni’ne Hediye Yağmuru

akdağmadeni’ne hediye yağmuru

13 Aralık 2019 - 02:11

Yozgat’ımızın tanınmış Hayırsever İşadamı Bilal Şahin’den ilçe müftülüğüne hediye yağmuru.

Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, başta Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri olmak üzere, Gündüzlü ve 4-6 yaş Kur’an kursları ile İmam Hatip - Müezzin Kayyım ve daire personellerine hediyeler gönderdi.

Yozgat ve İstanbul Kraft Torba fabrikaları yönetim kurulu başkanı Bilal Şahin,  Riyazüs Salihin seti, bilgisayar, tablet, saat,  gömlek, eşarp,  çanta ve çeşitli kırtasiye ürünleri hediye etti.
Hayırsever İşadamı Bilal Şahin konuşmasında, “ Hafız olacak olan çocuklarımızın gözlerindeki ışık beni çok mutlu ediyor. Onlar kitapların en güzeli Kur’an-ı Kerimi öğreniyorlar. Eğitimlerini hafız olarak tamamlayıp vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar olacaklardır. ”dedi.

İl Müftümüz Salih SEZİK, ilçe ziyaretleri kapsamında Kur’an kurslarını gezerek gönderilen hediyeleri dağıttı.

Müftü Sezik, Hayırsever İşadamı Bilal Şahin Bey’e yaptığı hayri hizmetler ve çeşitli hediyeler için teşekkür etti.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda