Yozgat’de Başarı Belgesi Dağıtımı Yapıldı

Yozgat'de Başarı Belgesi Dağıtımı Yapıldı

başarı belgesi dağıtımı yapıldı

03 Nisan 2021 - 02:10

İl Müftülüğümüzde Din Görevlilerine Başarı Belgesi takdim programı yapıldı.

Programa İl Müftümüz Salih Sezik, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Din Görevlileri ve daire personeli katıldı.

İmam Hatip ve Müezzin Kayyım hocalarımız Covid-19 ile mücadele kapsamında Vefa Sosyal Destek Grubu ve Filyasyon Grubunda üstün gayret ve olumlu çalışmalından dolayı Yozgat Valiliğimiz tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 122’nci maddesi gereğince “BAŞARI BELGESİ” ile taltif edildi.

İl Müftümüz “Covid-19 ile mücadele kapsamında Vefa Sosyal Destek Grubu ve Filyasyon Grubunda üstün gayret gösteren Din Görevlilerine teşekkür etti ve Yozgat Valiliğimiz tarafından düzenlenen “Başarı Belgelerine takdim etti.

İl Müftümüz Salih SEZİK, programın sonunda İzmir İl Müftülüğüne tayin olması sebebiyle Din Görevlileriyle vedalaşarak, ben sizlere hakkımı helal ediyorum sizlerde bana haklarınızı helal edin dedi ve başarılar diledi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri