Yozgat’de Boğazlıyan Yenipazar Ziyareti

Yozgat'de Boğazlıyan Yenipazar Ziyareti

boğazlıyan yenipazar ziyareti

13 Ağustos 2022 - 02:10

    İl Müftümüz Ali Gülden, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, Kur’an Kursları'na rehberlik etmek ve verimliliği artırmak amacıyla Boğazlıyan İlçesi Yenipazar Beldesi'nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
    Yenipazar Beldesi Aşağı Sarıkaya Camiinde emekli il müftüsü Yusuf Sarıkaya’dan  eğitim alan Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerini ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet edip kurana geçen öğrencilere Kur’an-ı Kerim ve tüm öğrencilere çeşitli  hediyeler takdim etti. Yaz Kur’an Kursu ziyaretinin ardından Yenipazar Beldesi'nde yapımı devam eden Yeni Camii  inşaat alanına giderek Cami Dernek Başkanından bilgi aldı. Boğazlıyan Yenipazar Beldesi Aşağı Sarıkaya Camii'nde Cuma Namazını kıldıran Gülden, namaz öncesi yaptığı cuma vaazında "insan ömrünün nasıl değerlendirilmesi gerektiği" ve "cami ve cemaatle namaz kılmanın önemi" konularına değindi. 
    Namaz sonrası bayrak dikimi törenine iştirak etti. Akabinde vatandaşlar ile  çay içip sohbet eden Gülden, hayri hizmetlere verdikleri katkılar için Yenipazar Beldesi Aşağı Sarıkaya  halkına teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...