Yozgat’de Cami – Gençlik Buluşmaları Devam Ediyor

Yozgat'de Cami – Gençlik Buluşmaları Devam Ediyor

cami – gençlik buluşmaları devam ediyor

01 Şubat 2020 - 02:11

 

İl Müftümüz Salih SEZİK ,“Cami - Gençlik Buluşmaları” kapsamında Çapanoğlu Camii’nde sabah namazında “Gençliğe Değer Projesi Ara Dönem Kamp Programı” öğrencileriyle buluştu.

Müftü SEZİK, gençlere, dini değerlerin aşılanması ve neticede kendi değerlerinin kıymetini bilen nesillerin yetiştirilmesi amacıyla "Sabah Namazı Buluşmalarını"  bu gibi etkinlikleri çok önemsediklerini vurgulayan Müftü Sezik, bugün de gençlere ve gençliğe sahip çıkmak çok önemlidir. Gençlere sahip olmanın veya onlara sahip olamamanın ne getirip ne götürdüğünü iyi hesap etmek durumundayız. Gençlerimizin aklıselim sahibi olmalarını ve okumayı sevmelerini istiyoruz.

 

Müftü Sezik, "Çocuklarımızın, gençlerimizin önüne modeller koymak gerekiyor. İslami güzellikleri, hakikatleri önce kendimize sonra çocuklarımıza kazandırmak gibi bir görevimiz var. Bunun yapılacağı en güzel yer elbette ki camilerimizdir.

İl Müftüsü Salih Sezik, programlarla gençlerin camiyle, Kur'an'la buluşmaları; İslam dinini, peygamberlerin hayatını, Hz. Muhammed (s.a.s.)’in güzel ahlakını öğrenmeleri, ailelerine ve topluma faydalı birer birey olarak yetişmelerini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Sabah namazı buluşma programı,  çorba, simit ve çay ikramı ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret