Yozgat’de Din Görevlilerimiz Kahramanmaraş’ta

Yozgat'de Din Görevlilerimiz Kahramanmaraş'ta

din görevlilerimiz kahramanmaraş'ta

03 Mart 2023 - 02:10

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş koordinatörü olarak görevlendirilen İl Müftümüz Sayın Ali Gülden’in göreve başlamasının ardından İl Müftü yardımcımız sayın Mehmet Akif Karabulut başkanlığında Din Görevlilerinden oluşan 15 kişilik ekip, depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'a gitti.

Daha önce Hatay İli Hassa İlçesinde İl Müftümüz Sayın Ali Gülden önderliğinde 6 Ekip olarak toplam 115 kişiden oluşan personel gerekli maddi ve manevi destek hizmetlerini sunmuştu.

Hizmetlerini tamamlayıp dönen Din Görevlilerimiz bu kezde Kahramanmaraş İli Merkezine insani yardım, defin,manevi destek ve okul öncesi çağda bulunan çocuklara yönelik rehberlik ve destek başta olmak üzere , Başkanlığımızın yürüttüğü hizmetlere ihtiyaç duyulan her alanda hizmet sunmak üzere görev icra edecekler.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer...