Yozgat’de Din Hizmetleri Tecrübe Paylaşımı Toplantısı...

Yozgat'de Din Hizmetleri Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Yapıldı

din hizmetleri tecrübe paylaşımı toplantısı yapıldı

02 Aralık 2022 - 02:10

Din Hizmetleri Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Yapıldı

Yozgat İl Müftülüğünce cami hizmetlerinin verimliliğini artırmak, örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla “Tecrübe Paylaşımı Toplantısı” düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Yozgat İl Müftülüğü koordinesinde düzenlenen toplantıya İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan imam hatip, müezzin kayyım ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı. Program, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftümüz Sayın Ali Gülden’in açış konuşmasıyla başladı.

Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda; Diyanet İşleri Uzmanı Sayın Ramazan Dağlı'nın moderatörlüğünde Kocaeli Darıca Erenler Cami Uzman İmam Hatibi Sayın İlyas Şahan, İstanbul Bağcılar Çiftlik Merkez Demircan Cami İmam Hatibi Sayın Vahdettin Güzel ve Tokat Reşadiye Çakmak Köyü İmam Hatibi Sayın Duran Aslan sunumlarını yaparak tecrübe paylaşımında bulundular. Programın sonunda İl Müftümüz Sayın Ali Gülden konuşmacılara teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı