Yozgat’de Emekli Din Görevlileriyle Iftar ’da Bir Araya Gelindi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlileriyle Iftar ’da Bir Araya Gelindi.

emekli din görevlileriyle iftar ’da bir araya gelindi.

23 Mayıs 2019 - 23:11

İl Müftülüğümüz tarafından Bilal Şahin Külliyesinde emekli din görevlilerine iftar programı düzenlendi.

İftar yemeğine Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, Daire personelleri ve emekli din görevlileri katıldı.

Emekli din görevlileri hasret giderdi

İftar programında, uzun yıllar İl Müftülüğümüz bünyesinde görev yapmış olan emekli din görevlilerimiz hasret gidererek, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Program Emekli din görevlisi Hüseyin Açıkgöz’ün Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda İl Müftümüz Salih SEZİK, davete icabet eden emekli hocalarımıza teşekkür etti. Günümüzle kıyaslandığında, emekli görevlilerimizin, çok zor şartlarda ve zor zamanlarda, büyük bir fedakârlıkla görevlerini ifa etmiş olduklarına vurgu yapan İl Müftümüz Sezik, hocalarımıza şükranlarını dile getirdi.

İl Müftümüz Salih SEZİK, “Hayırsever İşadamı Bilal Şahin Bey’e yaptığı hayri hizmetler ve çeşitli hediyeler için teşekkür etti.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı