Yozgat’de Engelsiz Buluşma

Yozgat'de Engelsiz Buluşma

engelsiz buluşma

19 Mayıs 2023 - 02:10

İl Müftümüz Sayın Ali GÜLDEN Engelliler Haftası münasebetiyle Yozgat Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen programa katıldı.

Programda konuşan Gülden: “İmtihan gereği farklı şeylerle denendiğimiz bir hayatı yaşıyoruz. Allah kime diğerlerinden farklı olarak hangi nimetleri vermiş ise o nimetleri nasıl kullandığından hesaba çekecektir. Allah katında insanların değeri, fiziki yapısı, rengi, ırkı, cinsiyetiyle değil imanı, ihlası, takvası, ameli ve sahip olduğu nimetleri kullanımı nispetindedir. Fiziken engelli olmanın bir eksiklik değil Allah’ın takdirine rıza gösterip sabredebilmesi durumunda ebedi nimetlere ulaşma için birer imkan olduğu görülecektir. Nitekim Kur’an-ı Kerim’de engelli olmak fiziken değil manen engelli olmaktır” İfadelerine yer verdi.

Programda farklı fiziki engeli bulunanlar, gösteri ve performanslar sergilediler. Kurum Müdürü Handan ÇALKAR, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah NEŞELİ programa katılımlarından dolayı İl Müftümüz Gülden’e teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...