Yozgat’de Görevi Devralan Personelle Toplantı

Yozgat'de Görevi Devralan Personelle Toplantı

görevi devralan personelle toplantı

10 Mart 2023 - 02:10

İl Müftümüz Sayın Ali Gülden Kahramanmaraş merkezde Yeni Görevlendirilen 106 Din Görevlisi ile Koordinasyon Toplantısı Yaptı

Depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’a çeşitli hizmetleri yürütmek üzere görevlendirilip bölgedeki görev süresi dolan Din Görevlilerinin bölgeden ayrılması ile Yozgat, Tokat, Sivas, Balıkesir, Karabük ve Düzce İl Müftülüklerimizce görevlendirilen 106 Din Görevlisi bölgeye geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş Koordinatör Müftüsü Olarak görevlendirilen il Müftümüz Sayın Ali Gülden, bölgede görevlendirilen yeni erkek ve kadın Din Görevlileri ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllülerinin de katıldığı bir koordinasyon toplantısı düzenledi.

Başkanlığımız tarafından depremzede vatandaşlarımıza sunulan hizmetler hakkında verilen hizmetlerin paylaşılıp tecrübe aktarımı yapılan toplantıda, yürütülen faaliyetlerin etkinliğini artırmak üzere istişarede bulunuldu. Toplantıya Vakıf ve Din Görevlilerinin yanı sıra Kırşehir İl Müftüsü Sayın Mehmet Yaman, Kahramanmaraş İl Müftü Vekili Sayın Süleyman Yavuz, Kahramanmaraş İl Müftü Yardımcısı Sayın Remziye Köroğlu ve grup sorumluları katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret