Yozgat’de Hayri Hizmet Devir Teslimi

Yozgat'de Hayri Hizmet Devir Teslimi

hayri hizmet devir teslimi

17 Ekim 2019 - 02:12

Hayırsever İşadamı Bilal Şahin tarafından Bilal Şahin Külliyesi içerisine yaptırılan Hanımlar- Beyler Yemekhanesi ile bayanlara özel abdesthane ve lavabo Müftülüğümüze teslim edildi.

Öğle namazı sonrasında Bilal Şahin Külliyesinde düzenlenen devir teslim törenine Vali Kadir Çakır, Belediye Başkanı Celal Köse, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Kişi, Emniyet Müdürü Murat Esertürk, AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, Ağır Ceza Reisi Arif Hamdi Sazak, AŞK Vakfı Başkanı Ali Şakir Ergin ve İşadamı Bilal Şahin katıldı.

Devir teslim töreni sonrası konuşan hayırsever İşadamı Bilal Şahin,  Külliye içerisine yaptırdığı Hanımlar ve Beyler Yemekhanesi ile bayanlara yönelik abdesthane ve lavabonun il Müftülüğü’ne devir teslimi için bu organizasyonu düzenlendiğini söyledi.

Şahin,“ Hanımefendilerin ve beyefendilerin yemek yiyebilecekleri,  güzel bir yemekhane binası yapıldı. Bu yapılanlar Yozgat Müftülüğü ’ne devredildi” dedi.

Hayırsever İşadamı Şahin, “İnşallah Müftülüğümüz milletimize hayırlı hizmetlerde bulunurlar. Allah yardım edenlerin hepsinden razı olsun. Devir teslim yemeğine gelen Yozgat bürokrasisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İl Müftümüz Salih Sezik, yaptığı hayri hizmetlerden dolayı hayırsever İşadamı Bilal Şahin Bey’e teşekkür etti.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret