Yozgat’de Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Yozgat'de Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

ilçe müftüleri toplantısı yapıldı

27 Aralık 2018 - 02:11

Akdağmadeni İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüsü Salih Sezik, Müftü Yardımcıları Süleyman Eroğlu, İsmail Karadavut ve on üç İlçe Müftüsü katıldı.

“AMAÇ VERİMLİLİK”

İl Müftüsü Salih Sezik Başkanlığında gerçekleşen toplantı, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla ile düzenlendi. Her ay düzenli olarak yapılan İlçe Müftüleri toplantısı Akdağmadeni Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleşti.

TOPLANTI SONRASI VAAZ GERÇEKLEŞTİ

Yapılan toplantıda,  2018 yılı değerlendirilmesi,  2019 yılında yapılacak projeler ile yürütülecek hizmetler,  4-6 yaş grubu eğitimlerin değerlendirilmesi, cami denetimleri rehberlik edilmesi ve cami temizlik hususları, hac programlarının görüşülmesi, sabah namazı buluşmaları konuları görüşüldü.  Ayrıca Müftü Sezik, görevine yeni atanan Akdağmadeni İlçe Müftüsü Ali Tuna’ ya hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, görevinde başarılar diledi. Müftü Sezik, toplantı sonrasında Haseki cami’nde vaaz etti.

Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı