Yozgat’de Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Yozgat'de Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

ilçe müftüleri toplantısı yapıldı

13 Ocak 2019 - 02:11

İl Müftülüğünün ev sahipliğinde 2019 yılının ilk ilçe müftüleri toplantısı yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüsü Salih SEZİK, Müftü Yardımcıları Süleyman Eroğlu, İsmail Karadavut ve on üç İlçe Müftüsü katıldı.

“AMAÇ VERİMLİLİK”

İl Müftümüz Salih SEZİK Başkanlığında İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla düzenlendi.

“Gençliğe Değer”

Yapılan toplantıda, “Gençliğe Değer” projesinin tebliğinin yapılması, “Temel Aile Bilinci Eğitimi Projesi” uygulama esaslarının duyurulması,  2018 yılı eylem planı raporunun görüşülmesi ve sonuçlandırılması,  2019 yılı eylem planının hazırlanması ve onayı, Resmi yazışma kurallarının görüşülmesi, mal bildirimi beyanlarının zamanında verilmesi ve kapalı zarf içinde gönderilmesinin görüşülmesi, İdari personele yönelik eğitim seminerinin yapılması, Teftiş sonuç raporlarının en geç 3 ay içerisinde yerine getirilmesi görüşüldü.

Toplantı, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) semineri ile sona erdi.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...