Yozgat’de Ilçe Müftüleri Toplantısı

Yozgat'de Ilçe Müftüleri Toplantısı

ilçe müftüleri toplantısı

19 Haziran 2019 - 02:11

Boğazlıyan İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüsü Salih SEZİK, İl Müftü Yardımcısı İsmail Karadavut ve on üç İlçe Müftüsü katıldı.
“AMAÇ VERİMLİLİK”
İl Müftümüz Salih SEZİK, Başkanlığında gerçekleşen toplantı, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla ile düzenlendi. Her ay düzenli olarak yapılan İlçe Müftüleri toplantısı Boğazlıyan İlçe Müftülüğünde gerçekleşti.

Yapılan toplantıda,  Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 12.06.2019 tarih ve E.246288 sayılı Yaz Döneminde Yürütülecek Gençlik Çalışmaları yazısının duyurulması, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 09.05.2019 tarih ve E. 181846 Kur’an Kursu Öğretici Yeterlilikleri yazısının duyurulması, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 12.06.2019 tarihli Yaz Kur’an Kurslarında okuyan öğrencilerden ücret talebi hakkında yazısının duyurulması, Yaz Kur’an Kurslarına devam eden bütün öğrencilerin sisteme kayıt edilmesi ve öğrenci sayısı 15’in altında dahi olsa sınıf açılarak eğitimin verilmesi hususunun görüşülmesi, 19 Haziran 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan yaz Kur’an Kursu açılışı programının personele izlettirilmesi hususunun görüşülmesi,  Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün 28.05.2019 tarih ve E.230830 sayılı Cami bilgilerinin güncellenmesi yazısının duyurulması,  Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün 28.05.2019 tarih ve E.228573 sayılı Kur’an Kursları Norm kadroları yazısının duyurulması,  4/B Sözleşmeli yer değişikliği teklifleri ilçe tarafından uygun görüldüğünde üst yazı ile İl Müftülüğüne gönderilerek İlçe Kaymakamlığı müftülüğümüzce uygundur ibaresinin yazılması hususunun duyurulması,  Evrakların EBYS üzerinden gönderilmesi ve (e) imzanın kullanılması hususunun duyurulması konuları görüşüldü.
İl Müftümüz Salih SEZİK, toplantının sonunda tayinleri çıkan Şefaatli Müftüsü Abdullah Aksoy ve Boğazlıyan Müftüsü Mehmet Güler’e hediye ve plaket takdim ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu