Yozgat’de Ilçe müftülükleri Futbol Turnuvası

Yozgat'de Ilçe müftülükleri Futbol Turnuvası

ilçe müftülükleri futbol turnuvası

31 Ekim 2019 - 02:12

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında ilçe müftülükleri arasında futbol turnuvası yapıldı.

Dört ilçe müftülüğünün katıldığı turnuvanın final maçında Sarıkaya Müftülüğü, Çandır Müftülüğü ile karşılaştı. Rakibini 7-4 mağlup eden Sarıkaya futbol takımı şampiyon oldu. Çandır Müftülüğü ikinci olurken Yenifakılı futbol takımı ise üçüncülüğü elde etti.

Yenifakılı Müftülüğünde düzenlenen kupa törenine, İl Müftüsü Salih Sezik, Boğazlıyan, Sarıkaya, Çayıralan ve Çandır ilçe müftüleri katıldı. Şampiyon olan Sarıkaya Müftülüğü takımına kupasını İl Müftümüz Salih Sezik takdim etti.

Turnuvayı değerlendiren Sezik, “Bu gibi etkinliklerle personellerimiz arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştiriyoruz.  Bu turnuvada kazanan dostluk ve kardeşlik oldu. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı