Yozgat’de Kutsal Topraklara Uğurlama

Yozgat'de Kutsal Topraklara Uğurlama

kutsal topraklara uğurlama

22 Şubat 2019 - 02:11

İlimizden Umreye giden 200 kardeşimiz için İl Müftülüğümüzde ( Bilal Şahin Külliyesinde) uğurlama töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Vali Kadir ÇAKIR, Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, siyasiler ve çok sayı da vatandaş katıldı. Tören Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

“Rabbim gitmek isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin”

Vali Kadir Çakır, “ Sağlık ve sıhhatli bir şekilde umre ibadetlerini yerine getirerek tekrar sevdiklerinize kavuşursunuz. Gittiğiniz kutsal topraklarda ülkemizin birlik ve beraberliği için, sevdikleriniz için, bizlerler için dua edin. Allah şimdiden ibadetlerinizi kabul etsin. Yolunuz açık olsun, Rabbim gitmek isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin dedi”.

Dualarla uğurlandı

İl Müftümüz Salih SEZİK hocamızın yaptığı duanın ardından umre yolcularımız, akraba ve uğurlamaya gelenlerle vedalaşarak, okunan ezanlar eşliğinde kutsal topraklara gitmek için yola çıktı.

Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri