Yozgat’de Müftü Sezik Din Gönüllüleriyle Piknik Yaptı.

Yozgat'de Müftü Sezik Din Gönüllüleriyle Piknik Yaptı.

müftü sezik din gönüllüleriyle piknik yaptı.

13 Ekim 2020 - 02:10

İl Müftüsü Salih Sezik, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle başta Sayın Valimiz  Ziya Çakır olmak üzere, kurum, STK, işadamları, kanaat önderleri, esnaflar ve ilçe ziyaretleri kapsamında Çayıralan İlçe Müftülüğünü ziyaret etti. İlçe Müftüsü Şaban Çakır’dan yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı ve 4-6 yaş Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

Akabinde İl Müftüsü Sezik,  Çayıralan Kaymakamı Mahmut Fazıl Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra Çayıralan Merkez Camii’nde vaaz etti ve Cuma namazını kıldırdı. Cuma namazından sonra Sarıkaya Müftülüğü ’nün Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle düzenlediği piknik programına katıldı.

Müftü Sezik din gönüllülerinin Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutladı ve birlikte piknik yaptı.

Piknik programına Sarıkaya Kaymakamı Selami Işık, Çayıralan Kaymakamı Mahmut Fazıl Yıldız İl Müftüsü Salih Sezik, Emekli Elazığ Müftüsü Yusuf Sarıkaya, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Akif Karabulut, Sarıkaya Müftüsü Dr. Emrah Kandemir, Çayıralan Müftüsü Şaban Çakır, İmam Hatip, Müezzin Kayyım, Emekli Din Gönüllüleri ve daire personelleri katıldı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri