Yozgat’de Müftü Sezik’in Ilçe Ziyaretleri Devam Ediyor

Yozgat'de Müftü Sezik’in Ilçe Ziyaretleri Devam Ediyor

müftü sezik’in ilçe ziyaretleri devam ediyor

22 Temmuz 2020 - 02:10

İl Müftümüz Salih Sezik, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak,  yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, Kur’an kurslarına rehberlik etmek, vekaletle kurban çalışmalarını yerinde incelemek ve verimliliği artırmak amacıyla ilçelerde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Sorgun İlçe Müftülüğüne gelen Sezik,  İlçe Müftüsü Mustafa Kayış’tan yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Akabinde Boğazlıyan İlçe Müftülüğünü ziyaret ederek tadilatı devam eden Kur’an kursunda incelemelerde bulundu.  Müftü Sezik, Müftülük çalışmaları hakkında ilçe Müftüsü Atıf Akşit’ten bilgi aldı.

İl Müftüsü Salih Sezik ilçe ziyaretleri sırasında trafik kazası sonucu hayatı kaybeden polis memuru Oğuzhan Beyaz ve anne babasının cenaze namazını kıldırdı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda