Yozgat’de Müftü Sezik’in Ilçe Ziyaretleri Devam Ediyor

Yozgat'de Müftü Sezik’in Ilçe Ziyaretleri Devam Ediyor

müftü sezik’in ilçe ziyaretleri devam ediyor

19 Kasım 2020 - 02:10

İl Müftümüz Salih Sezik, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak,  yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, Kur’an kurslarına rehberlik etmek ve verimliliği artırmak amacıyla ilçelerde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İl Müftümüz Salih Sezik, Çekerek Müftülüğünü ziyaret ederek, İlçe Müftüsü Fazıl Saraç’tan yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Akabinde Müftümüz Sezik, Yatılı Kur’an kursu ve TDV kız yurdunu ziyaret etti. Daha sonra İlçe Kaymakamı Hüseyin Kaptan’ı ve Belediye Başkanı Eyüp Çakır’ı makamlarında ziyaret etti.

Müftümüz Salih Sezik, Tevhit Camii’nde sohbet edip öğle namazını kıldırdı. Namaz sonrası ilçe esnafını ziyaret etti.

Şehit babası Ali Nazlı’nın öncülüğünde inşaası devam eden Mimar Sinan Camii’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Müftümüz Sezik, Şehit babası Ali Nazlı Bey’e yaptığı hizmetten dolayı teşekkür ederek ziyaretlerini sonlandırdı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret