Yozgat’de öğrencilerden Anlamlı Yarış

Yozgat'de öğrencilerden Anlamlı Yarış

öğrencilerden anlamlı yarış

19 Mart 2019 - 02:07

İl Müftülüğümüz tarafından “18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi” yıldönümü münasebetiyle Belediye Bilal Şahin Kültür Merkezi’nde lise öğrencileri arasında şiir yarışması düzenlendi.  Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiirini ezbere okuma yarışması gerçekleştirildi.

Merkez liselerinde öğrenim gören öğrenciler arasında düzenlenen bilgi yarışmasında öğrenciler kıyasıya yarıştı.

Yarışmacılara hediyeler verildi

Yarışmada birinciye çeyrek altın, ikinciye iki yüz TL ve üçüncüye yüz TL ödül verildi.

Yarışmada Ayşe Ilıcak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerden Rumeysa Nur Kılınçaslan birinci olurken, Şehit Durmuş Delibaşı Anadolu Lisesi öğrencisi Dilan Erbaş ikinci ve Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hafız Ömer Faruk Yılmaz üçüncü oldu.

Yarışmanın sonunda katılımcı tüm öğrencilere İl Müftülüğümüz tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...