Yozgat’de Regaib Ve üç Aylar Anlatıldı

Yozgat'de Regaib Ve üç Aylar Anlatıldı

regaib ve üç aylar anlatıldı

28 Şubat 2020 - 02:11

İl Müftü yardımcısı Aybala Tuğba Yurtlu, Regaip kandili ve üç aylar dolayısıyla Akdağmadeni’nde konferans verdi.

Belediye konferans salonunda düzenlenen program Kur’an-ı kerim tilavetiyle başladı.

Müftü yardımcısı Aybala Tuğba Yurtlu konferansda “Üç aylar, ilâhî rahmetin oluk oluk aktığı, manevi huzur ve sükûnun gönüllere indiği kıymetli bir zaman dilimidir. Bizler bu mübarek vakitlerde ömrümüzün muhasebesini yapar, yaratılış gayemizi yeniden idrak ederiz. Kulluk ve ibadete, hayır ve hasenata, iyilik ve güzelliklere her zamankinden daha fazla yönelir, gönül dünyamızı imar ederiz. Hayatın karmaşası içinde ihmal ettiğimiz görev ve sorumluluklarımızı hatırlarız.

Bu gün ve geceleri Rabbimizin rızasını kazanmak için vesile kılalım. Ancak kulluğumuz yalnızca bu gün ve gecelerle sınırlı kalmasın. Hayatımız boyunca rağbetimiz daima Yüce Mevlâ’ya olsun” dedi.

Yurtlu; katılımcıların Regaib kandillerini kutlayarak programı sonlandırdı.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri