Yozgat’de Rehabilitasyon Merkezi Personeline Sohbet Toplantısı

Yozgat'de Rehabilitasyon Merkezi Personeline Sohbet Toplantısı

rehabilitasyon merkezi personeline sohbet toplantısı

01 Ekim 2022 - 02:10

           İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, Özel Çamlık Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek engelli vatandaşlarımıza destek hizmeti sunan personele yönelik sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

 

          Gülden, rehabilitasyon merkezi görevlilerinin yaptıkları hizmetin önemine değinerek; Allah katında insana yaraşır her işin zorluğu oranında kıymetli, sonuçlarınında ona göre değer ifade ettiğini vurguladı. Bu merkezde sizlerin yürüttüğü görev de çok zor ve aynı zamanda bol sabır gerektirmektedir. Hizmet edilen kitlenin Allah tealanın yaratılmışların en değerlisi olarak varlık sahnesine çıkardığı insan olduğunu vurgulayarak bilhassa bu kitle hayatını dezavantajlı olarak devam ettirmekte ve sizlerde onlara yardımcı olmaktasınız. Ye’se düşmüş bir insana umut olmak onun hayata tutunmasına katkı sağlamak insanlığı kurtarmak kadar değerlidir. Buradaki sabrınızı cennetle taçlandırmanızı tavsiye ediyorum “ ifadelerini kullandı.

        İl Müftümüz Sayın Ali Gülden rehabilitasyon görevlilerine kolaylıklar dileyerek yaptıkları hizmetler için teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...