Yozgat’de şenliler Kur’an Kursu Dualarla Açıldı.

Yozgat'de şenliler Kur’an Kursu Dualarla Açıldı.

şenliler kur’an kursu dualarla açıldı.

06 Nisan 2019 - 02:11

Yukarı Nohutlu Mahallesinde yapımı tamamlanan Abbas – Elife Şenliler Kur’an Kursu törenle açıldı.

Hayırsever Yeminli  Mali Müşavir Selahattin Şenliler tarafından yaptırılan   Abbas – Elife Şenliler Kur’an Kursu dualarla açıldı.

Tören İmamı Azam Camii Müezzin Kayyımı Süleyman Akses’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı, akabinde İl Müftümüz Salih SEZİK Hocamızın yaptığı duanın ardından açılışı yapıldı.

Vali Kadir Çakır, “Abbas-Elife Şenliler Kur’an kursunun Yozgat ve mahalle sakinlerine hayırlı ve bereketli olmasını temenni ederek, hayırsever Selahattin Şenliler’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kur’an Kursu açılışına Vali Kadir Çakır, İl protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış sonrası vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...