Yozgat’de Temsili Askerlik Töreni

Yozgat'de Temsili Askerlik Töreni

temsili askerlik töreni

18 Mayıs 2023 - 02:10

Temsili askerlik töreni

İl Müftümüz Sayın Ali GÜLDEN 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle İl Jandarma Komutanlığının düzenlediği ‘Temsili Askerlik Törenine’ katıldı.
 Zihinsel ve bedensel engelleri dolayısıyla bugüne kadar askerlik yapamayan özel vatandaşlar için İl Jandarma Komutanlığı ‘Temsili Askerlik Töreni’ düzenledi.

İl Jandarma Komutanlığı Kışlasında gerçekleştirilen törene Yozgat Valisi Sayın Ziya POLAT, J. Albay Halil BAŞER, Bozok Üniversitesi  Rektörü Prof.Dr Ahmet KARADAĞ ,İl Emniyet Müdürü Kenan Şaban SÜZGÜN, POMEM Müdürü Zafer KİŞİ, protokol, görevli askeri personeller ve engellilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende asker üniforması giyen özel gençler, aileleri ve komutanları huzurunda alay sancağının önünde yemin etti. Yemin töreninin ardından özel tertip erlere protokol ve il Müftümüz Ali Gülden tarafından Temsili Askerlik Terhis Belgeleri verildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...