Yozgat’de Valimizden  Il Müftülüğümüze Ziyaret

Yozgat'de Valimizden  Il Müftülüğümüze Ziyaret

valimizden  il müftülüğümüze ziyaret

30 Aralık 2020 - 02:10

Sayın Valimiz Ziya Polat, kurum ziyaretleri kapsamında İl Müftülüğümüze ziyarette bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Polat’ı Müftülük ziyaretinde, İl Müftüsü Salih Sezik, Müftü yardımcıları ve kurum personeli karşıladı.

İl Müftüsü Salih Sezik’ten İl Müftülüğünün görevleri, teşkilat yapısı, merkez ve ilçelerine ait kadro ve personel durumu, Kur'an Kursları, din hizmetleri, camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri, hac ve umre hizmetleri, bina, lojman, araç, makine ve teçhizat durumu hakkında bilgiler alan Vali Polat, din hizmetlerinin yürütülmesinde ve Vefa Sosyal Destek Gruplarında görev alan, başta İl Müftüsü olmak üzere tüm personellere teşekkür etti ve başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren İl Müftümüz Sezik,  tüm personeli adına Vali Ziya Polat Bey’e teşekkür etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri