Yozgat’de Yılın Ilk Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Yozgat'de Yılın Ilk Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

yılın ilk ilçe müftüleri toplantısı yapıldı

10 Ocak 2020 - 02:11

Sarıkaya İlçe Müftülüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüsü Salih Sezik, İl Müftü Yardımcıları İsmail Karadavut, Süleyman Eroğlu ve on üç İlçe Müftüsü katıldı.

“AMAÇ HİZMETLERDE ETKİNLİĞİ VE VERİMLİLİĞİ ARTIRMAK”

İl Müftümüz Salih SEZİK başkanlığında gerçekleşen toplantı, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla düzenlendi.

Yapılan toplantıda, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün cami hizmetlerinde verimliliğin artırılması yazısının tüm camilere asılması, Diyanet İşleri Başkanlığının “Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz” projesi, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün tutuklu, hükümlü ve yükümlülere sunulan hizmetler, evliliğe ilk adım seminerleri,  Yolun İyilik Olsun (İdlib) yardım kampanyasının planlanması konuları görüşüldü.

Türkiye Diyanet Vakfı faaliyetlerinin değerlendirilmesi yapılarak toplantı sona erdi.

Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi