Yozgat Kardeşine Sahip çıkıyor

yozgat kardeşine sahip çıkıyor

04 Ocak 2019 - 02:11

İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şubesi tarafından “ Yozgat Kardeşine Sahip Çıkıyor” isimli kampanyasında, yapılan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Vakit Paylaşma Vakti”

İl Müftüsü Salih Sezik, “Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şubesi insani yardım ekiplerimiz, başta nakit para olmak üzere, temel gıda, sıfır kıyafet ve ev eşyası gibi malzemeleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor. Kış aylarında Yozgat’ta bulunan yetim ve ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürmek, ihtiyaçlarını gidermek amacıyla başlattığımız “ Yozgat Kardeşine sahip çıkıyor” yardım kampanyası devam ediyor. Tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler kapı kapı ziyaret edilerek, yardım bizzat kapı da kendilerine takdim ediliyor. Bu gibi yardımlar yıl boyunca devam edecektir.”

Müftü Sezik, “yardımlarından dolayı hayırsever Yozgat halkımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda