Zonguldak Gençlik Merkezinde Daire Başkanımız Yavuzyiğit Ile...

Zonguldak Gençlik Merkezinde Daire Başkanımız Yavuzyiğit Ile Online Sohbet Gerçekleştirildi.

09 Ekim 2020 - 03:00

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, GSB Zonguldak Gençlik Merkezinde, Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanımız İdris YAVUZYİĞİT ile gençlerimiz online olarak hasbihal etti.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İl Müftü Yardımcısı Tahir ERÇİN'in açılış konuşmasıyla devam etti. Başkanlığımızın "GEÇ KALMA GENÇ GEL" mottosuyla hazırladığı sinevizyon gösteriminin ardından Daire Başkanımız İdris YAVUZYİĞİT online bağlantı ile gençlerle hasbihal etti. Yavuzyiğit; "Camiler tarih boyunca hayatın merkezinde olmuş ve ilmi faaliyetler her daim cami eksenli gerçekleşmiştir. Dünya genelinde Fas'tan Bağdat'a, Endülüs'ten İstanbul'a camilerin külliye şeklinde olması önümüzdeki en güzel örneklerdir. Buralarda hizmet eden gönül erleri/din görevlileri ilmi faaliyetlerde bulunduğu gibi dünyaya gözümüzü açtığımız andan itibaren kulağımıza ezan okumadan tutun da son nefesimize kadar hüzünlü ve sevinçli her günümüzde yanımızda olmaktadır. Bu vesileyle din görevlilerimizin haftasını tebrik ediyor, "Cami Hayatın Merkezinde" düsturunun bilincinde olan siz genç kardeşlerime sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu bir ömür diliyorum" dedi.

Online görüşmenin ardından katılımcılar ve gençlerimiz ebru etkinliği gerçekleştirdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret