Zonguldak’ta Karantina Bölgesindeki öğrenciye Eğitim Desteği

Zonguldak'ta Karantina Bölgesindeki öğrenciye Eğitim Desteği

10 Nisan 2020 - 03:00

Zonguldak Devrek ilçesine bağlı Velibeyler Köyü Covid-19 Koronavirüs pandemisi nedeniyle karantina altına alındı. Köyde yaşayan 5. Sınıf öğrencisinin uzaktan eğitime devam edebilmesi için ihtiyaç duyduğu internet destekli televizyon, din görevlileri ve TDV Devrek Şubesi tarafından karşılandı.

Din Görevlilerimiz “Merhamet Eli” olmaya devam ediyor…

İl müftüsü Rüstem Can, din görevlilerinin bu anlamlı faaliyetleri hakkında “her zaman olduğu gibi içinde bulunduğumuz bu zor zamanda da toplumun her kesimine hizmet etmeyi şiar edinen din görevlilerimiz; Vefa Sosyal Destek gruplarında sokağa çıkmaları kısıtlanan 20 yaş altı ve 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız, tıpkı bu yavrumuzun eğitimini online olarak uzaktan sürdürebilmesi için gerekli materyalleri temin ettiği gibi ülke genelinde mazlumların ve mağdurların merhamet eli olmaya devam etmektedir. Bu zor süreci birlik ve beraberlik ruhuyla aşabilmeyi Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Söz konusu internet destekli televizyon ve gerekli materyaller TDV Devrek Şube yetkileri ve din görevlileri tarafından, öğrenciye ulaştırmak üzere jandarma ekiplerine teslim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...