Zonguldak’ta Mevlid Kandili Tüm Camilerimizde Idrak Edildi.

Zonguldak'ta Mevlid Kandili Tüm Camilerimizde Idrak Edildi.

19 Ekim 2021 - 03:00

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)'in yeryüzünü teşriflerinin sene-i devrisi olan Mevlid Kandili tüm yurtta olduğu gibi Zonguldak'ımızda da büyük coşkuyla idrak edildi. Tüm camilerimizde olduğu gibi çok sayıda vatandaşımız Uzun Mehmet camiinde düzenlenen programa katılım sağladı. İl Müftüsü Aşır Durgun'un vaaz ve dua yaptığı kandil programında din görevlilerimiz Kur'an-ı Kerim tilavetinin yanı sıra mevlitler ve ilahiler seslendirdiler.

Ayrıca; GSB yurtlarında kalan öğrenciler, Mevlit Kandilini Manevi Danışmanlar önderliğinde,ZBEÜ Farabi Camiinde idrak ettiler. İl Müftü Yardımcısı Tahir Erçin'in katılımıyla gerçekleşen programda öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, sohbet ve duayla peygamber efendimizi andı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret