Zonguldak’ta Ortaokullar Arası Resim Ve Kompozisyon Yarışması

Zonguldak'ta Ortaokullar Arası Resim Ve Kompozisyon Yarışması

29 Haziran 2019 - 03:02

Diyanet İşleri Başkanlığımız gençleri Ramazan ayının manevi atmosferi ile daha fazla buluşturabilmek, ortaokul öğrencileri arasında bu yıl Ramazan ayı teması olarak belirlenen İnfak Konusuna yönelik bir farkındalık oluşturmak amacıyla “Ortaokullar Arası Resim ve Kompozisyon Yarışması” düzenlemiştir. Yarışmanın 1. Etabı İlimiz ve İlçe Müftülüklerimizde Ramazan ayı içinde yapılmıştır.

11.06.2019 tarihinde ise Zonguldak İl Müftülüğümüzde Ortaokullar Arası Resim ve Kompozisyon Yarışmasının finali yapılarak İl birincileri seçilmiş, yarışma kompozisyon ve resim dalında iki kategoride yapılmıştır.

Kompozisyon dalında, Şehit Prof. Dr. İlhan VARANK Kız Anadolu İ.H.L. Ortaokulu öğrencisi Zeynep Serra ALPER birinci, Çaycuma Koleji Özel Çaycuma Ortaokulu öğrencisi Ceren ULU ikinci, Gökçebey Anadolu İ.H.L. Ortaokulu öğrencisi Aycan BENLİ üçüncü olmuştur.

Resim dalında Alaplı Merkez Ortaokulu öğrencisi Süeda DEĞER birinci, Çaycuma Koleji Özel Çaycuma Ortaokulu öğrencisi Ceylin AKHAN ikinci, Gökçebey Anadolu İ.H.L. Ortaokulu öğrencisi üçüncü olmuştur.

Dereceye giren öğrencilerin hediyeleri, Zonguldak İl Müftülüğünde Müftü Yardımcısı Bayram DANACI tarafından verilmiştir.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı