Çorum’da çanakkale şehitleri Dualarla Anıldı

Çorum'da çanakkale şehitleri Dualarla Anıldı

çanakkale şehitleri dualarla anıldı

19 Mart 2024 - 11:55

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Çorum Şehitliğinde düzenlenen törene Sayın Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, protokol üyeleri, İl Müftümüz Muharrem Biçer, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende çelenklerin sunulmasının ardından hep birlikte İstiklal Marşı söylendi. Ardından şehit kabirleri ziyaret edildi. Kabirlere karanfil bırakıldıktan sonra Ulu Camii İmam Hatibi Mustafa Karahan tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

Program, İl Müftümüz Biçer’in tüm şehitler için yaptığı duanın ardından sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri