Çorum’da Hıdırlık Kur’an Kursu Inşaatı Yapımı Için...

Çorum'da Hıdırlık Kur’an Kursu Inşaatı Yapımı Için Sözleşme Yapıldı

hıdırlık kur’an kursu inşaatı yapımı için sözleşme yapıldı

09 Mart 2023 - 11:55

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Merkezi tarafından Hıdırlık Kur’an Kursu yapımı için TDV Çorum Şubemize “Harcama Yetkisi" verildi.

Bu kapsamda Hıdırlık Kur’an Kursu inşaatının yapımına ilişkin İl Müftülüğümüz, TDV Çorum Şubemiz ve TDV Eğitim Yatırım A.Ş. (TEYAŞ- KOMAŞ ) arasında bir sözleşme yapıldı.

İl Müftümüz TDV Çorum Şube Başkanı Muharrem Biçer konuyla alakalı olarak, TDV İnşaat ve Teknik Hizmetler Müdürü İbrahim Bayır, TDV Merkez Proje Müdürü Eray Kılıç, Müftülüğümüz Şube Müdürü H. Osman Turan ve TDV Çorum Şube Temsilcisi R. Tarık Gökçe'yi makamında kabul etti.

Görüşmelerin ardından Hıdırlık Kur’an Kursunun yapılacağı inşaat alanına geçen heyet, burada incelemelerde bulunurken Kur’an Kursu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Müftümüz Biçer konuyla ilgili olarak, Türkiye Diyanet Vakfının kendi şirketi olan, yurt içi ve yurt dışında yüzlerce cami, Kuran kursu, eğitim merkezi, hizmet binası yapan, alanında tecrübeli ve kurumsal bir şirket olan, TDV TEYAŞ-KOMAŞ A.Ş. ile varılan anlaşma çerçevesinde, Hıdırlık Kur'an Kursu inşaat çalışmalarının en kısa sürede başlanacağını söyledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Afyonkarahisar'da Selçuklu Camiinde"cami- çocuk Marketi"açıldı.
Afyonkarahisar'da Selçuklu Camiinde"cami- çocuk...