“sinop Yetimine Sahip çıkıyor” Kampanyası Ilk Meyvelerini...

“sinop Yetimine Sahip çıkıyor” Kampanyası Ilk Meyvelerini Verdi

“sinop yetimine sahip çıkıyor” kampanyası ilk meyvelerini verdi

06 Nisan 2024 - 00:05

Sinop Valiliği himayesinde Sinop İl Müftülüğü'nün koordine ettiği "Sinop Yetimine Sahip Çıkıyor” projesi ilk meyvelerini verdi 15 yetim çocuk ilk burslarını aldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan İl Müftüsü Paşa Bektaş “Ramazan Ayı içerisinde başlatmış olduğumuz “Sinop Yetimine Sahip Çıkıyor” projesi kapsamında toplanan yardımlarla, yaşamını tek başına idame ettirmeye gücü yetmeyen yetimlere kendi ayakları üzerinde duracak yeterliliğe ulaşıncaya kadar destek olmayı planlanmaktadır. Bu sebeple yetim çocuklarımıza düzenli olarak her  ay belli bir miktar burs verilemeye devam edilecektir. Şu an 15 yetim çocuğumuza ilk burslarını verdik. Bu hususta desteklerini esirgemeyen Sinoplu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Kampanyamız devam ediyor. Kampanyamıza dahil olmak isteyen vatandaşlarımız  il müftülüğümüze ve cami görevlilerimize müracaat edebilirler.” dedi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı