İstanbul’da üsküdar’da Kıroğlu Camii Yeniden Ibadete...

İstanbul'da üsküdar’da Kıroğlu Camii Yeniden Ibadete Açıldı

üsküdar’da kıroğlu camii yeniden ibadete açıldı

27 Ocak 2024 - 15:00

İstanbul Üsküdar İlçe Müftülüğü koordinesinde Üsküdar Belediyesi ve hayırseverlerin destekleriyle inşa edilen Kıroğlu Camii yeniden ibadete açıldı.
Üsküdar İlçe Müftülüğü koordinesinde Üsküdar Belediyesi ve hayırseverlerin destekleriyle aslına uygun olarak inşa edilen Kıroğlu Camii, düzenlenen törenle yeniden ibadete açıldı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan törende, protokol üyeleri konuşmalarını gerçekleştirdi.
Protokol konuşmalarının ardından Kıroğlu Camii, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un yaptığı dua ile yeniden ibadete açıldı.
Törenin ardından Müftü Arpaguş, Kıroğlu Camii’nde hutbe irad ederek Cuma namazını kıldırdı.
Törene, 29. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İstanbul Valisi Davut Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Üsküdar İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz ve vatandaşlar katıldı.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi