İzmir’de Il Müftümüz Sezik, Hafızlık Eğitimi Alan...

İzmir'de Il Müftümüz Sezik, Hafızlık Eğitimi Alan öğrencilerle Bir Araya Geldi

il müftümüz sezik, hafızlık eğitimi alan öğrencilerle bir araya geldi

22 Kasım 2021 - 16:10

İl Müftümüz Salih Sezik, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği’nin İzmir Hatay’da bulunan Eğitim Kampüsü’ndeki Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Konferans salonunda öğrencilere hitaben bir konuşma da gerçekleştiren İl Müftümüz Sezik, mütevazılığın öneminden bahsetti. İl Müftümüz Sezik’in program sonrası kendisine takdim edilen çiçeği, Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Kur’an Kursu Yöneticisi İsa Özgen’in küçük yaştaki kızına hediye etti.

Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu’nu ziyarete gelen İl Müftümüz Salih Sezik’i Kestanepazarı Eğitim Kampüsü girişinde, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan ve Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yöneticisi İsa Özgen birlikte karşıladı. Kur’an Kursu hocaları ve dernek çalışanları ile birlikte konferans salonuna geçen İl Müftümüz Sezik, burada Hafızlık Eğitimi alan öğrencilerle bir araya geldi. Hafızlık Eğitiminin çok meşakkatli ve sabır gerektiren bir süreç olduğuna değinen İl Müftümüz Sezik, “Sakın yılgınlığa düşmeyin. Vazgeçmeyin. Hafızlık eğitiminde tabii ki zorlanacaksınız. Hafız olmak için çok çalışmak gerekli. Çalışıp hafızlık eğitiminizi tamamladıktan sonra da rahat edeceksiniz” dedi.

MÜTEVAZILIĞIN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Hafızlık eğitimini tamamladıktan sonra Kur’an ile yaşamanın, hafızlığı sürdürerek en başta arkadaşları ve çevresi olmak üzere tüm topluma örnek bir şekilde yaşamanın gerekliliğini de aktaran İl Müftümüz Sezik, hayatın her alanında mütevazı olmanın, insanlara sevgi ve şefkatle yaklaşmanın önemine değindi.

KESTANEPAZARI KUR’AN KURSLARINI BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİ

Öğrencilerle yapılan etkinliğin ardından Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu binasını da gezen İl Müftümüz Salih Sezik burada da Kur’an Kursu Hocaları ile bir araya geldi. Hafız hocaların Hafızlık Eğitimi ile ilgili görüşlerini alan İl Müftümüz Sezik, “Kestanepazarı Kur’an Kursları’nın Hafızlık Eğitimindeki başarısı ve kalitesini hepimiz biliyoruz. Sizleri bu özverili çalışmalarınız ve başarılarınızdan dolayı tebrik ederim” şeklinde konuştu.

ÇİÇEK BUKETİNİ KÜÇÜK KIZA HEDİYE ETTİ

İl Müftümüz Salih Sezik program sonrası eğitim kampüsünden ayrılırken Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Yöneticisi İsa Özgen hocamızın küçük kızı ile karşılaştı. Küçük kıza selam vererek kendisi ile bir süre sohbet etti. İl Müftümüz Salih Sezik, program sonrası kendisine takdim edilen çiçek buketini de küçük kıza hediye etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...