Adana’da Bağımlılıkla Mücadele Müftülük Personeli...

Adana'da Bağımlılıkla Mücadele Müftülük Personeli Bilgilendirme-farkındalık Semineri

bağımlılıkla mücadele müftülük personeli bilgilendirme-farkındalık semineri

18 Eylül 2020 - 10:10

İl Müftülüğümüzce hazırlanan ve İl Emniyet Müdürlüğüyle (Narko Rehber) ortaklaşa yürüttüğümüz ve istikrarlı bir şekilde 4 yıldır devam eden, tüm müftülük personelleri ile Kur’an kurslarında okuyan kursiyerle yönelik  “BAĞIMSIZ BİREY BİLİNÇLİ AİLE” projemize Covid-19 salgını nedeniyle ara verilmişti.  
Anılan projemize kaldığımız yerden “Vira Bismillâh” diyerek yeniden başlanıldı. 15.09.2020 tarihinde, İlimiz merkezine en uzak ilçelerimiz olan Saimbeyli ve Tufanbeyli Müftülüklerinde görev yapan; İmam-hatip, Müezzin kayyım, Kur’an kursu öğreticileri ile daire personeline seminer verildi.
İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı/Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü Nuh Ünaldı: İl Müftülüğümüzün bu alanda yapmış olduğu çalışmalar ve Manevi Danışmanlık ve Rehberliğin önemi hakkında; İl Emniyet Müdürlüğünden Polis Memuru Ferdi Kuyucu da: Bağımlılık yapıcı maddeler neler,  korunma yolları vb. bilgilendirme-bilinçlendirme ve farkındalık oluşturma hakkında bilgi verdi. Saimbeyli İlçe Müftüsü Mustafa Erdem ve Tufanbeyli İlçe Müftüsü Mustafa Arslan‘ın da iştirak ettiği toplantıların verimli olduğu müşahede edilmiştir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...