Adiyaman’da Depremzedelere Kışlık Kıyafet Yardımı

Adiyaman'da Depremzedelere Kışlık Kıyafet Yardımı

depremzedelere kışlık kıyafet yardımı

22 Ocak 2024 - 09:00

Adıyaman, Bursa Osmangazi ve İstanbul Kartal Müftülüklerince depremden etkilenen 400 çocuğa kışlık kıyafet dağıtımı yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı il ve ilçe müftülüklerince Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yardım kampanyaları sürüyor. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde 'Kış bayramı ve ilmek ilmek iyilik' sloganıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında konteyner kentlerdeki 400 çocuğa kışlık kıyafet dağıtıldı. İl Müftüsü Mevlüt Haliloğlu, kışlık yardımların başladığını ve sürekli devam edeceğini ifade etti.

Adıyaman, Bursa Osmangazi ve İstanbul Kartal Müftülüklerince depremden etkilenen 400 çocuğa kışlık kıyafet dağıtımı yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı il ve ilçe müftülüklerince Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yardım kampanyaları sürüyor.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde "Kış bayramı ve ilmek ilmek iyilik" sloganıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında konteyner kentlerdeki 400 çocuğa kışlık kıyafet dağıtıldı.

İl Müftüsü Mevlüt Haliloğlu, kışlık yardımların başladığını ve sürekli devam edeceğini ifade etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri