Afyonkarahisar’da “hafızlık Tespit Sınavında Ve Kur’an-ı...

Afyonkarahisar'da “hafızlık Tespit Sınavında Ve Kur’an-ı Kerim-i Anlama Programında Başarılı Olanlara Belgeleri Verildi.”

Afyonkarahisar'da “hafızlık Tespit Sınavında Ve Kur’an-ı Kerim-i Anlama Programında Başarılı Olanlara Belgeleri Verildi.”

29 Eylül 2022 - 09:10

“Hafızlık Tespit Sınavında ve Kur’an-ı Kerim-i Anlama Programında Başarılı Olanlara Belgeleri Verildi.”

İlimiz Merkez Salar Beldesi Fatih Kur’an Kursu, İsmailköy Kur’an Kursu ve Sahipata Kur’an Kursunda hıfzını tamamlayıp,Hafızlık Tespit Sınavında başarılı olanlar ile Miftah Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi sonrası Kur’an-ı Kerim-i Anlama programından mezun olanlara belgeleri, İl Müftüsü Sinan Kazancı tarafından verildi. 
Programa İl Müftüsü Sinan Kazancı,Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Özuğur, Kur’an kursu yöneticileri Süleyman Çiçek, Rahmi Taşkesen, Ramazan Ünsoy ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.  Programda öğrencilere hitap eden Müftü Kazancı,  "Burada olmanız, hafızlığınızı tekrar etmeniz, dini musiki eğitimi almanız, talim eğitimi almanız, Kur’an-ı Kerim-i Anlama ve İslami İlimler programlarında eğitim almanız çok kıymetli" dedi. Belgelerini alan öğrencilere, onları yetiştiren hocalarına, ailelerine ve hayır sahiplerine teşekkür eden Sayın Kazancı, aynı zamanda Miftah Kur’an kursundan mezun olup, İlahiyat Fakültesini kazanan öğrencilere de hediye takdiminde bulundu. Program yapılan ikramın ardından sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hatay'da Belen Issume Camii Deprem Sonrası Tadilat Ve Genişletme çalışması Tamamlanarak Kılınan Ilk Cuma Namazı Ile Dualarla Ibadete Açıldı.
Hatay'da Belen Issume Camii Deprem Sonrası Tadilat Ve Genişletme...
Isparta'da Gülkent Anadolu Lisesi öğrencilerinden Doğu Türkistan’a Yardım
Isparta'da Gülkent Anadolu Lisesi öğrencilerinden Doğu...