Afyonkarahisar’da Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması...

Afyonkarahisar'da Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Finali

09 Nisan 2024 - 09:10

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Finali

Ramazan Ayında TRT1 Ekranlarında yayınlanan ve bu yıl 8'ncisi düzenlenen "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"nın büyük finali, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde yapıldı.

Büyük finalin Türkiye 1'ncisi Emirdağ İlçe Vaizimiz Bayram Can hocamızın oğlu Muhammed Esed Can oldu. Hafız Muhammed Esed 2017 yılında Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı Hafızlık Kur'an Kursları arasında yapılan yarışmada Türkiye 2'ncisi, 2022 yılında Almanya'da yapılan Uluslararası Hafızlık yarışmasında Ülkemizi temsil ederek Dünya 2'ncisi, 2023 yılında İmam-Hatip Liseleri arası Hafızlık yarışmasında Türkiye 1'ncisi olmuştur.

Hocamızı ve hafız evladını başarılarından dolayı tebrik ediyor, Kur'an-a hâdim olmasını Canab-ı Hak'tan niyaz ediyoruz

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı