Afyonkarahisar Il Müftülüğü Daire Personeli Tarafından Her...

Afyonkarahisar Il Müftülüğü Daire Personeli Tarafından Her Hafta Mutat Olarak Okunan Kur'an-ı Kerim Hatminin Duası, Müftülük Personelinin Katılımıyla Müftülük Site Mescidin De Gerçekleşti.

10 Şubat 2024 - 09:10

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Daire Personeli tarafından her hafta mutat olarak okunan Kur'an-ı Kerim hatminin duası, Müftülük Personelinin katılımıyla Müftülük Site Mescidin de gerçekleşti.

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu tarafından yapılan "Hadis Sohbeti"nin ardından İl Müftü Yardımcısı Mevlüt Şahiner hatim duası gerçekleştirdi.Program, dairedeki çalıṣmaların verimliliĝine dair yapılan istiṣare ile sona erdi.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi