Agri’da 4-6 Kur’an Kurslarında Yerli Malı Haftası"...

Agri'da 4-6 Kur’an Kurslarında Yerli Malı Haftası" Etkinlikleri Düzenleniyor

4-6 kur’an kurslarında yerli malı haftası" etkinlikleri düzenleniyor

03 Ocak 2024 - 09:15

Ağrı İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında "12-18 Aralık Yerli Malı Haftası" etkinlikleri düzenleniyor. Bu kapsamda Ağrı İl Müftüsü Necati Şafak, Zeki Aydemir ve Hacı Kıymet Ünsal 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında düzenlenen etkinliklerde minik öğrencilerle bir araya geldi. Hafta hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Müftüsü Şafak: "4-6 yaş kurslarımızda düzenlediğimiz bu gibi etkinliklerle evlatlarımız dini eğitimin yanında milli değerlerinide öğrenerek büyüyor. Yıllardır ülkemizde, bilinçli yerli tüketime dikkat çekmek amacıyla 'Yerli Malı Haftası' etkinlikleri düzenlenmekte. Çocuklarımıza küçük yaşlardan itibaren başlayarak tutum ve yatırım bilinci içerisinde yerli ürünlerin kullanımının öğretilmesi özellikle günümüzde büyük bir önem arz etmektedir. Tabi bu bilincin sadece çocuklarımızda değil yediden yetmişe hepimizde olması gerekmektedir.” ifadelerinde bulundu. Etkinlik minik öğrencilere yapılan ikramlarla son buldu.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.