Agri’da Ağrı’da "arife çiçekleri" Açtı

Agri'da Ağrı'da "arife çiçekleri" Açtı

ağrı'da "arife çiçekleri" açtı

05 Nisan 2024 - 09:15

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde hayırseverlerin desteğiyle Ağrı’da yetim çocuklara ihtiyaç kart ve bayramlık kıyafet hediye edildi. Danimarka Türk Diyanet Vakfının katkısı ve Ağrı İl Müftülüğünün koordinesinde "Arife Çiçekleri İyilik ve Dayanışma Buluşması" düzenlendi. Proje kapsamında Ramazan bayramı öncesinde yetim çocuklara ihtiyaç kartı ve bayramlık kıyafet hediye edildi. Merkez Camii’nde düzenlenen programda konuşan Ağrı İl Müftüsü Necati Şafak, “Danimarka'da ki hayırseverlerin desteklerini yetimlere ulaştırarak yavrularımızın bayram sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle 'Arife Çiçekleri' projesine destek veren herkese teşekkür ederim. Rabbim yaptıkları hayırları kabul eylesin." dedi. Program sonunda çocuklara müftülük gençlik koordinatörlerinin hazırladığı paketler, alışveriş kartları ve bayramlık alışveriş kartları hediye edildi. Programa, İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı, Gençlik Koordinatörleri, yetim çocuklar ve velileri katıldı.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı