Agri’da Ağrı’da "içimizi ısıtan Iyilik"

Agri'da Ağrı'da "içimizi ısıtan Iyilik"

ağrı'da "içimizi ısıtan iyilik"

11 Ocak 2024 - 09:15

Ağrı İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şubesi "İçimizi Isıtan İyilik" projesi kapsamında vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezin koordinesinde başlatılan "İçimizi Isıtan İyilik" projesi kapsamında TDV mobil hizmet aracıyla Ağrı Cumhuriyet Caddesinde vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu.

Etkinliğe katılarak vatandaşlara çorba ikram eden Ağrı İl Müftüsü ve TDV Ağrı Şube Başkanı Necati Şafak, “Din görevlilerimiz ve Vakıf gönüllülerimizle birlikte her zaman olduğu gibi sahada vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam ediyoruz. Bugün soğuk kış gününde vatandaşlarımızın hem içini hemde gönüllerini ısıtmak amacıyla çorba ikramında bulunduk. Din görevlilerimiz ile tanışıp gönlüne girmediğimiz kimse kalmamalı diyerek her zaman sahada vatandaşlarımızla birlikte olacağız.” dedi.

İkramdan memnun kalan vatandaşlar, Müftü Şafak ve TDV gönüllülerine teşekkürlerini ilettiler.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri