Agri’da Ağrı’da Ramazan Buluşmaları Devam Ediyor

Agri'da Ağrı'da Ramazan Buluşmaları Devam Ediyor

ağrı'da ramazan buluşmaları devam ediyor

25 Mart 2024 - 09:15

"Ramazan Buluşmaları" kapsamında Diyanet İşleri Başkanlık Müşaviri Adem Erkul, Ağrı İl Müftülüğünün konuğu oldu. Başkanlık Müşaviri Adem Erkul, İl Müftüsü Necati Şafak ile birlikte Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilerle, üniversiteli gençlerle, kanaat önderleriyle ve vatandaşlarla buluştu. İlk olarak 4-6 yaş Kur’an kurslarında miniklerle buluşan Erkul, sonrasında yatılı Kur'an kurslarında eğitim alan öğrencilerle ve İshak Paşa KYK Erkek Öğrenci yurdunda üniversiteli gençlerle bir araya gelerek sohbet edip tavsiyelerde bulundu. Ayrıca hasta ziyareti gerçekleştiren Erkul, ziyarette hasta ve yakınlarına şifa dileklerinde bulundu. Doğubayazıt ilçesinde de radyo programına konuk olan Erkul, irşat programı kapsamında teravih öncesi Hacı Halis Ünsal Camii’nde Cuma öncesinde ise Merkez Camii’nde “Ramazan Ayında İnfak ve Dayanışma” konulu vaaz etti. Programlarda Müftü Yardımcıları Kemal Arpacı ve Mustafa Solhan hazır bulundu.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri