Amasya’da 1 Iyilik 1 Fidan” Kampanyasına Harçlıklarını...

Amasya'da 1 Iyilik 1 Fidan” Kampanyasına Harçlıklarını Bağışladılar

1 iyilik 1 fidan” kampanyasına harçlıklarını bağışladılar

10 Ağustos 2021 - 17:15

Türkiye Diyanet Vakfı’nın yurt genelinde özellikle yangın ve afetler sonucu kaybedilen ormanlar için başlattığı “1 İyilik 1 Fidan” kampanyasına 4-6 yaş grubu ve yaz Kur’an kursu öğrencilerinden destek geldi.

Akşemseddin Camii 4-6 yaş grubu ve yaz Kur’an kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını
“1 İyilik 1 Fidan” kampanyasına destek için İl Müftümüz ve aynı zamanda TDV Amasya Şube Başkanı Durmuş AYVAZ’a teslim ettiler.

Küçük çocukların duyarlı hareketinden dolayı teşekkür eden İl Müftümüz Durmuş AYVAZ, “Son günlerde yaşanan orman yangınları bizleri derinden üzmüştür. Birbirimize destek vererek bunların üstesinden de geleceğiz. “Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile, bugün elinizdeki fidanı dikin.” buyuran Peygamberin ümmeti olan bizler, yavrularımıza bu bilinci küçük yaşta vermeliyiz. Ben bu bilinçle hareket eden öğrencilerimizi ,onları yetiştiren ailelerini ve hocalarımızı tebrik ederim.” dedi.

İl Müftümüz Durmuş AYVAZ ve eşi Şükriye AYVAZ Hanımefendi ziyaret sonrasında öğrencilere dondurma ikramında bulundular.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri