Amasya’da Kurban Bağışları Ihtiyaç Sahibi Ailelere...

Amasya'da Kurban Bağışları Ihtiyaç Sahibi Ailelere Ulaştırıldı

kurban bağışları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı

05 Ağustos 2020 - 08:45

“Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla vekaletle kurban organizasyonu düzenleyen Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız hayırsever vatandaşların bağışladığı kurbanları ve yardımları her daim ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Amasya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şubemiz de kurban bağışında bulunan vatandaşlarımızın kurbanlarını din görevlilerimiz ve Türkiye Diyanet Vakfı genç gönüllülerimizin katkılarıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. İl Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şube Başkanımız sayın Durmuş Ayvaz, ihtiyaç sahibi ailelere kurban etinin ulaştırıldığını belirterek, hayırsever vatandaşlara, kurban payı dağıtımı yapan din görevlilerine ve TDV gönüllüsü vatandaşlara teşekkür etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri