Amasya’da Tdv Evlerinde Kalan öğrenciler Il Müftümüzü Ziyaret...

Amasya'da Tdv Evlerinde Kalan öğrenciler Il Müftümüzü Ziyaret Etti

tdv evlerinde kalan öğrenciler il müftümüzü ziyaret etti

27 Haziran 2022 - 08:45

Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şubemiz tarafından üniversite öğrencilerine yönelik açılan evlerde kalan öğrenciler,TDV Öğrenci Evleri Koordinatörü Şükriye Ayvaz ve ev sorumlusu hocahanımlar ile birlikte İl Müftümüz Durmuş Ayvaz’ı ziyaret ettiler.

İl Müftümüze çiçek takdiminde bulunan ve TDV öğrenci evlerinde sunulan imkanların kendileri için çok büyük bir anlam ifade ettiğini, hem bir aile ortamına kavuştuklarını hem de ekonomik olarak rahatladıklarını dile getiren öğrenciler , İl Müftümüze teşekkür ettiler.

İl Müftümüz Durmuş Ayvaz da ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek “Sizlerden istediğimiz ailelerinizin de beklenti ve isteği, çalışıp başarılı bir şekilde okullarınızı bitirerek bu necip millete vatanın her köşesinde sevgiyle muhabbetle hizmet etmenizdir. Sizler, Amasya’nın misafirlerisiniz.Sizlerin bir tuzağa düşmemeniz ve manen bir boşlukta kalmadan Amasya’dan memnun bir şekilde ayrılmanız bizim gayemizdir. Müftülüğümüzün kapısı sizlere her zaman açıktır.” dedi.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi