Ankara’da Camide, Evde, Işyerinde Hatim Okuyorum Her Yerde

Ankara'da Camide, Evde, Işyerinde Hatim Okuyorum Her Yerde

camide, evde, işyerinde hatim okuyorum her yerde

24 Kasım 2022 - 09:20

Ankara Müftülüğü koordinesinde 25 İlçe Müftülüğünde Aralık, Ocak, Şubat aylarında uygulanmak üzere “Camide, Evde, İş Yerinde Hatim Okuyorum Her Yerde” projesi başlatılmıştır.

Bütün vatandaşlarımızı “Bir Hatim de Sen Oku” diyerek projemize katılmaya davet ediyoruz.

Tüm kardeşlerimiz okudukları hatimleri Din Görevlilerine (İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, Kur’an Kursu Öğreticisi) ya da İlçe Müftülüklerine bildireceklerdir.

Her ayın sonunda okunan tüm hatimlerin duası;

a) 30 Aralık 2022 Cuma günü Cuma Namazı Öncesi Kocatepe Camiinde,

b) 26 Ocak 2022 Perşembe günü Regaib Kandili (Yatsı Namazı Öncesi) Hacı Bayram Camiinde,

c) 06 Mart 2022 Pazartesi günü Beraat Kandili (Yatsı Namazı Öncesi) Melike Hatun Camiinde,

Ankara Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR tarafından yapılacaktır.

İlçe Müftülükleri de aynı tarihlerde kendilerinin belirleyip önceden ilan edecekleri bir camide İlçelerde okunan hatimlerin duasını yapılacaktır.

Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...