Ankara’da Haziran Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

Ankara'da Haziran Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı

haziran ayı ilçe müftüleri toplantısı yapıldı

23 Haziran 2021 - 09:20

İlçe Müftüleri toplantısı Etimesgut İlçe Müftülüğü' nün ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp İl Müftümüz Dr. Yusuf DOĞAN' ın açılış konuşmasıyla devam etti. İl Müftümüz DOĞAN, "Yaz Kur'an Kurslarımızla vatandaşlarımıza dinimizin Yüce Kitabını doğru ve usulüne uygun okumayı en güzel şekilde öğretirken aynı zamanda, Kur’an’ nın ahlak ilkelerini de onların davranış bütünlüğüne yansıyacak erdemli, hakkaniyetli ve Hüsnü misal birer Mü'min olmalarını sağlayacak gerekli hassasiyeti cehd ve gayreti en üst seviyede göstermeliyiz. Böylelikle vatandaşlarımızın ruh dünyalarını ve davranışlarını Kur’an ve sünnet merkezli imar ederken diğer taraftan "Muhakkak ki Mü’minler kardeştir." ilahi fermanının yekvücut olduğu Kurban Bayramı yaklaşırken Türkiye Diyanet Vakfı’ mızın her yıl olduğu gibi bu senede mazlum, garip, yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi ailelere yurt içi ve yurt dışında ulaştırdığı Kurbanlarımızı paylaşmanın lezzet ve bereketini, huzur ve mutluluğunu yeniden yaşamak ve yaşatmak için göstereceğiniz üstün gayrete inancım tamdır." ifadelerini kullandı.

Türkiye Diyanet Vakfı 29 Mayıs Eğitim Kurumlarında yapılan toplantı İl Müftü Yardımcılarımızın gündem maddelerini değerlendirmeleri ile devam etti. İlçe Müftülerimizin dilek ve temennilerini belirtmesinin ardından toplantı sona erdi.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu